Jaa, livet går ju vidare ! En minoritet onda ska skall inte få ta makten !

 
      Joodå ! Trots sämre o sämre väder med regn o blåst sadlade Gubben cykeln o begav sig till Vårhallen nära Simrishamn ! Här har man gått många gånger till Baskemölla t.ex..
 
 
 
Jaa, det här med bildbevis är bra att ha ! För vi vet ju att Jante kan ge sig till tals ! Jaa, härifrån gicks det norrut nån kilometer , ungefär ! Och en bit på vägen hade jag sällskap med en trevlig dam med hund ! Många vallar sina hundar här ! Och kommer ofta hit o parkerar bilen. ! 
 
 
Jaa, här har vi ett foto från gåendet ! Och efter ett tag så  vändes det på klacken ! Och gicks mot parkeringen där cykeln o några bilar stod i som sagt tilltagande regn o blåst !
 
 
Och det här fotot är då taget mot parkeringen med cykeln ! Jaa, cyklandet hem skedde i motvind men med en del  cyklande i nerförsbacke !
 
             Det här med motion ! Den ger mig mycket oavsett forskare som påstår att det räcker 1 minut i full fart på träningscykel i hemmet ! Tro mig , det är inte så väldigt länge sen jag läste detta ! Alla vet ju det här med alla vetenskapliga undersökningar som publiseras i massmedia o som ofta motsäger varann ! Verkar vara lukrativt att hålla på så . Sälja, sälja !
 
 
 
   Jaa, skryt ? Nää, doktorn jag hade i Askersund har på ett papper skrivit min syreupptagnings förmåga ! Vid 2 tillfällen efter det årliga besöket ! Mellan 98 o 99   % !
 
  Som sagt det här med fakta hur mycket man motionerar t.ex. Och för mig har detta motionerande med stor regelbunden varit bra både för knoppen o kroppen ! Jaa, sen kombinationen med fotgraferandet av natur o t.ex rådjur !
 
Som sagt minnet är kort när det gäller vädret i nuet ! Ovanstående foto är taget den 30/1 2015 ! I Askersund där vi hade några perioder med snö varav en räddade skid-sm i Örebro i början av januari ! Var det väl ?
            Jaa det här med minnet ! Det pratades ju om värmen förra vintern ! Men inte lika mycket om kalluftsutbrotten i bl.a. östra USA. De värsta på länge sas det !
 
             Jaa, som sagt det gäller att vara på hugget ! Det hjälper både knoppen o fysiken ! :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0