Vem ändrar på ett framgångsrikt recept !

 
Jaa, det framgångsrika motionerandet som företogs i bland annat i Askersunds olika naturreservat fortsätter även i Simrishamn ! Var och en som är intresserad kan läsa om Bäckhalladalen och dess natur o  växter o djur ! Det här med att cykla fram och tillbaks till reservatet , känns funka mycket bra ! Jaa, o liksom i Askersund o Örebro kan man ta otal foton från Simrishamn med omnejd ! Jaa,  nationalparken Stenshuvud ligger som sagt inte mer än 1,5 mil bort ! Kan redan framför mig  se Vackra bilder därifrån ! O mycket annat runt i kring ! Och som sagt var det här med istiden och kvarlämnade spår !
 
 
 Från beskrivningen av Bäckhalladalen vid motionsspårens början har jag tagit detta foto ! Har inte läst om fågeln ännu i stora drag men sällsynt lär den vara,  rosenfinken ! Men den sällsynta lövgrodan har jag som sagt sett för många år sen ! En häftig upplevelse i trädet !
 
 
Jaa, vad har vi här då ! En söt liten mus ju ! Och det är ju Närkes landskapsdjur ! Och tydligen då finns den även i Bäckhalladalen ! Den skall jag ochså läsa mer om ! Men det är nog inte lätt att heller få syn på detta djur ! Även då fotograferat av från Länsstyrelsens ? beskrivning av Bäckhalladalen !
 
 
Jaa, här har man stått många ggr när  man gått den lilla rundan ! På 1,2 km ! Men som sagt cyklat fram och åter till resarvatet ! Skulle tro nära 2 km fram och tillbaks ! Jaa, får ju ochså gå en lång backe upp till reservatet, med cykeln !
Jaa, Malmö ff var ju chanslöst igår ! Och Paris S.G borde slagit Real Madrid ! Om man ser till första halvlek ! I kväll spelar ju både Arsenal o Barcelona ! Arsenal torde få en svår match mot Bayern München ! Barcelona har betydligt lättare motstånd 
                Och ikväll blir det mat på en Kineskrog ! Med bl.a. Tommy Hahn ! Bara en sån sak ! :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0