Jaha godmorgon !

Jaa, visst har man det bra bäddat här i livet ! Både när det gäller hälsa o annat ! Inget o klaga på ! Men opåverkad av ändringar i tillvaron är man ju inte ! Men framtiden ser även positiv ut ! Men koll på läget får man ha !
 
         Vädret ja ! För mig är vädret ett faktum och intressant är det i nuet o hur det varit ! Inte ens experterna har garantibevis på hur vädret kommer att bete sig imorgon ! Det mesta nu är ett miljöpolitiskt spel ! Där man tjänar pengar på eländesförklaringar för framtiden utan facit ! O Blundar för nackdelarna på de nyaste energislagen !
     Jaa, det spås regn i helgen ! O pratas om höstens ankomst ! Just nu så åskar det norr om o i östra Danmark ! Och vid Gotland ! Även nere i övriga Europa på sina ställen ! Enligt databilder i nuet !
 
Jaa ! Såg lite på matchen mellan Nederländerna o Island i Em-kvalet igår kväll ! Då ledde Island med 1-0 ! Och Holländarna hade en man utvisad o Robben blev skadad ! Jaa, nu har jag ingen tidning längre ! Får titta efter här på datan ! Jaa, man kan se en del EM-kvalmatcher på tv nu ! Även naturligtvis Sveriges matcher !
 
Och på Jägersro går lördagens v-75 ! Och en tipsvinst hade suttit bra ! Då menar jag en rejäl ! Var länge sen det inträffade ! Tjaa, nu blir det innan frukost fortsatt genomgång av klädförådet ! Blir en del att skänka till behövande ! Jaa, vad man kan samla på sig ! Nått som hänger i garderoben har inte använts på bra många år ! O annat är för stort eller för litet ! Det här med att samla på sig ! Är man väl inte ensam om !
           Trevlig helg ! Men kanske man " tittar in " !? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0