Det blev ju en cykeltur norröver !

 
Uppåt vårhallarna och där togs följande bild ! Och marken var vit på flera ställen ! Nådde som sagt inte ända fram till Vårhallarna !
 
 
Och går man längs innanhavet härifrån o norrut ingen lång sträcka till Vårhallarna ! 
 
 
Och det här fotot är taget mot staden ! Jaa, det blev tur o retur med bra fart på cykeln i vindbyarna ! Och när jag lämnade hamnen på återvägen fick cykeln ledas mot hemmet i bl.a uppförsbacke ! Så blåste det !
                Och idag fick jag i postlådan aprils nummer från Grönköpings Veckoblad ! Vilken höjdare ! Och i tidningen har hr f.f.Hildor Peterzohn uttalat sig om ökade polisresurser och påpekar att han i många år förespråkat mer pengar till polisen För icke initierade påminnes om at f.f betyder förre förädaren ! Sen meddelas bl.a. ochså att Grönköpings sparbanks ordförande , hr maktspelare Justus Brylèn beslutat att sparka sig själv.! Och anses som ett etiskt föredömme ! Står under fotot av honom ! 
 
 Joo här är reklam på bloggen och det beror på att jag inte betalar för avancerad statistik ! Men vet ju att det är människor från många olika länder som läser / sidvänder på bloggen ! Men får nu inte reda på deras land o städer bl.a annat ! Inte heller ang. Sverige får jag reda på stad o från vilket län t.ex. Men antalet läsare / sidvändare är ungefär det samma som innan !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0