Jaa, det har det ju blivit på jorden ! Över 7 miljarder människor !

 
 Jaa, och utan denna planet/stjärna som jag har tagit otaliga foton av och ritat på kuvert bl.a. hade ingen varelse levt ! Oavsett när Jorden kom till p.g.a.! Och solen har ju fortsatt att lysa oavsett alla katastrofer o temperaturskillnader som t.ex. drabbat jorden oavsett. Och dessutom har våra förfäder upplevt det samma som vi i våra dagar under minst lika mycket förändringar som kommit o gått !  Under betydligt längre tid tillbaks  en ett sekel ! Jaa hur hade våra förfäder det som vandrade upp mot södra skandinavien när isarna lättade ! Dom satt nog inte i en skön fåtölj o myste i vädret ! Eller på en solig altan !
   
 
           Jaa, här har vi dagens foto ! Taget från Dublin ! Av Reuben Fields/ Picture Ireland . Jaa, Och den mänskliga naturen och då människan på gott och ont !  Oavsett vilka man skyller på ! Utan solen hade den inte klarat sig ! Och den lyser ju oavsett utan att ta parti för någon !! Och jag själv strävar efter att göra det bästa möjliga av mitt liv o vara så god efter min förmåga som möjligt ! Utan att tro att man kan tillfredställa alla !
        Och så länge jag lever oavsett "ställning" så tänker jag " vandra" längs livslinjen Från rötter till barnbarn med fötterna på jorden o armarna mot himlen ! I den ålder jag befinner mig i är det en trygg målsättning ! Oavsett " Läge o ställning " !
          Och solen lyser just nu från klarblå himmel med några molntussar ! Och verkar inte vara lika blåsigt som igår ! Så här skall kämpas  på cykeln idag ochså ! Och det här med över 7 miljarder människor på olika ställen o i olika länder med olika kultur o levnadsstadard ! Hur skall vi få in dom i samm goda fålla som vi tycker att vi själva befinner oss i !?
             Jaa, vet att alla inte kommer att ha en sån trevlig helg som jag troligtvis kommer att få ! Men jag sänder ändå en hälsning till VÄRLDENS befolkning ! Som jag  är släkt med ! Sen t.ex.den nuvarande pusselbiten människan började föröka sig !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0