Jaa, det här med foton från olika länder !

 
Jaa, det här fotot fick jag syn på i går kväll ! Och det är retweetat från Picture Ireland/ Marie Douglas med namnet sunset .
     Jaa, det här med att vara intresserade av andra länder även om man besökt eller inte besökt dom ! Jaa, ett även det ett bra sätt att hålla sinnet fräscht ! 
         En är som en ä och jag vet vilka fler länder jag ochså trivts med o bo i ! Och svaren på dom frågorna är inte särskilt komplicerade !
 
Och vad dök inte upp för en stund sen på i media från följer,  Discover Slovenia ! Med meddelandet om att i natt har det fallit 15 cm snö i Lake Blend ! Så är det här i Världen ! Med klimatet ! Upp o ner !
     Om nu inte nån visste det så kan jag upplysa om att Slovenien bara har ca 2 miljoner innevånare och gränsar till Italien ,Österrike, Ungern o Kroatien ! Och själv har man pratat med journalist som besökt Slovenien och tyckte att där  bl.a var mycket vackert ! Trevligt land ! Och Italien, Kroatien o Österike är ju Katolska ! Och det är Slovenien ochså !
       Jaa, Karpaterna lär vara en förlängning av Alperna ! Och i Slovenien kallas bergskedjan för Alperna ! Och Slovenien är trots sin litenhet ganska framstående i både vintersporter o sommaridrotter ! Alpint, längdskidåkning, backhoppning, fotboll, handboll t.ex. 
             Jaa, motion jaa, men solen  lyser med sin frånvaro vilket gör att varma kläder påtagas ! Som sagt det är ju utlovat tvåsiffrig temperatur efter 1 maj. Får vi bara sol några dar så lär det bli tvåsiffrig temperatur ! Det begripet till och med en annan ! 
 

Kommentarer
Postat av: Ewelina

Snygga bilder!

Svar: Hej Ewelina ! Jaa, det här med att visa vackra bilder o ta. Inte dumt för bl.a. sinnet !
Jan i Askersund

2016-04-28 @ 10:07:37
URL: http://nouw.com/ewelinagranberg
Postat av: Lydia

Fina bilder!

Svar: Jaa,Lydia det här med andra länder o även vackra bilder därifrån ! Inte dumt ! För bl.a. sinnet som sagt !
Jan i Askersund

2016-04-28 @ 11:34:43
URL: http://nouw.com/lydiaelstig

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0