Det gäller ju att sovra när det gäller repriser.

 
Men det här med Vackra bilder. O grannlandet Norge . Från Life on Earth The claws of the dragon Senja, Norway .
         Jaa, det här med de nordiska länderna o medaljligan. Inte lätt . Och det här med t.ex. Sveriges Världsstjärna Sarah Sjöström som nu är i final på 100 meter fritt.! Jaa, det här med lagkapperna som hon förgäves får slita i. O lägga energi på !? Jaa, det här med den enda Världsstjärnan som Sverige har i simning.
 
 
Life on Earth igen ! Stunning beauti Lauterbrunnen Schwitzerland . Jaa, som sagt min mor hade en moster i Schweiz som fick efternamnet Brunner när hon gifte sig ! Och på 1920-talet vet jag att mamma o mormor besökte sin släkt i Schweiz. Finns fotobevis , som sagt. 
      Att de ryska damerna är bra i handboll visste man ju och att räkna ut dom när de ligger under med en del mål . Det misstaget gjorde både Sydkoreas och Sveriges damer. Men Sveriges damer skall ha en del beröm ändå. Ligger bra till i gruppen. Sveriges herrar som åkte dit mot Egypten möter i natt Slovenien ! Ingen lätt match precis !
 
 
Som sagt det här med att följa o ha följare ! Från Dicover Slovenia. The Triglav National park.
         Det här med Världsstjärnor . Sverige har ju en som heter Henrik Stenson ! Men oj vilka duktiga konkurenter han kommer att få möta.
 
Jaa, det här med  konkurenter o stora länder . Med bra golfare bl.a. Detta foto har retweetats från Earth Pics. Visar Mendon ponds park New York. Jaa, det här med vackra bilder från en Värld utanför Sveriges gränser. innebär inte att man tycker att man inte har vackra platser i det egna landet. Som man bott i o vistats i från söder till norr.Och det här med Stockholm, Västergötland, Lappland, Ångermanland, Närke , Norrbotten.o längre vistelser än bara genomfart.. Dalarna , Värmland  Västerbotten mm...
        Jaa, vädret . Åter 8 C ute när det vaknades i morse ! Tropiknätter har ju utropats nån gång på löpsedlar på senare år. Jaa, det här med dygnets medeltemperatur för närvarande , kan man tänka på !
          Jaa, det här med den 16/8 1947  i Fränsta i Medelpad Norrland med  temp som visade +34,6 C  o dygnets medeltemperatur . O kallast i morse i Sverige hade Flötningen i Dalarna med -2 C 
          Jaa, det här med utropen supervärme o monsterkyla.  O ha ha information i nuet o dået. När överdrifterna hopar sig. ! Som fakta från Smhi bl.a.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0