Jaa, det här med livslinjen Från Rötter till Barnbarn.

 
 
Och på min spännande vandring på livslinjen ingår ju Vacker musik som går ända in i hjärterötterna o sinnet o Vackra bilder som ochså förgyller sinnet.
        Från Discover Slovenia har denna bild hämtats . Lake Bled a truly special and magical place in all sesons and weather Jaa, det här med spänning livskraft o livsglädje . Och man har väl olika sidor som alla människor . Men det här med vad som tar överhanden .
 
Och från Foto Factory är detta foto hämta. Med texten Galley Head Lighthouse . Jaa, Ireland. 
       Irland jaa, Jaa, på en pub i london i slutet på 80-talet träffa jag en väldigt trevlig man från Irland.  Fortfarande kan jag se bordet framför mig där han satt på motsatt sida som underrtecknad o kompisen Tomas . Garanterat på Irland hade jag ochså trivts. Den gröna ön kallas den . Inte konstigt. Och deras folkmusik. Och vem har inte lyssnat på Enya .
 
 
Och detta foto från Earth Pics med texten Out of windows in Positano. Italien jaa, oavsett jordbävningar eller inte. Hur skall vi få en totalt felfri Värld . Som består av kontinentalsprickor, vulkaner mm. Jaa, det här med brinnande inre o jordskorpan. Genom tiderna. Sen Jordens skapelse..
 
Fått från en som heter Henry. From the moments you cant put into words. Solen ja, vare sig den går upp o ner. Vad vore vi utan den, oavsett ! 
 
Jaa, har ju påmint om de 2 sista årens kalluftsutbrott över nordamerika den ostliga delen .Fått detta foto från Earth Pics. Winter wonderland  Central Park New York city . Och det här med nordöstra Canada o Grönland när kalluften står på tur. Och Europa då samma vindriktning kommer från Sibirien. och även ostvindar.
          Och det här med att ha bra minne när braskande rubriker utgives ! Inte mer än 1,5 år sen som det spåddes en av de värsta o kallaste vintrarna i Europa på länge.
           Joo, jag tycker om vita vintrar . Och det har förekommit varmare somrar efter den dom än  årets .
     Jaa, hösten närmar sig . Och Vackra bilder går även att ta då ! 
                Här gäller o hålla igång sinnet o ta vara på det Vackra i livet.Och fysiken skall ochså vårdas. Även det bra för sinnet. Om det blir en cykelrunda om ett tag ! Lita på det !
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0