Jaa, redovisning dan efter !

 
Jaa, gårdagens cykelfärd mot norr. Foto taget från Vårhallens rastplats ! Norrut. . 
 
Jaa, för några dar sen kom det rubriker om sommardagars återkomst . Vad läste man i förrgår. Om att nu kommer en tidig höst . Jaa, nu är det ju så att vi har 4 årstider i Sverige o att dom inte inleds alltid efter fastställandet av norm eller medelvärde. 
       Vinter jaa ! En årstid som jag tycker har lika mycket beråttigande som de andra tre. Och detta foto har erhållits igår från Earth Pics. Taking it in Mount Rainier Washington. Vackert foto på min ära .
 
Vackra bilder var det ja ! Från Life on Earth. Finnish winter , by Vaitteri Mulkhainen. Jaa, förutom det vackra tänker jag ochså på Vm i skidor i Lahtis 2017.
      Jaa, när september inleds kommer jag varje vecka på måndagen i fortsättningen rapportera från platser där temperaturen sjunker , i nordöstra Canada, Grönland o Sibirien . Och nu kommer det ju att bli varmare på Antarktis . Så Mc Murdo stn. där fortsätter jag att följa liksom Punta Arenas i sydligaste Chile.
         Och idag har Mc Murdo stn -25 C o Punta Arenas 0 C .
 
                OS . Ja vad man nu undrar över är om Sverige tar fler medaljer ! Och i kväll spelar damerna i fotboll semifinal mot Brasilien . Naturligtvis som underdogs men ... det var dom ochså mot USA ! Och damerna i handboll spelar väl kvartsfinal mot Norge i natt svensk tid. Jaa, det här med svåra matcher men damerna har ju klarat sig bättre än våra herrar i motsvarande sporter !
              Och Premier League i fotboll har ju börjat. Och ligan verkar bli väldigt intressant i år ! O utnämna nån favorit. Svårt ! Men det här med försvarsspel. Arsenal-Liverpool 3-4 
 Och vill man vända på myntet så rekommenderar jag fortsatt www.klimatupplysningen.se 
              Motion idag ochså ! Yes !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0