Ordnat tillbaks till det jag saknat, ett tag !

 
Nää, det här har jag ju sysslat med ett tag att retweeta foton från följare o dom jag följer på ett s.k. socialt media. 
          Och det här fotot är ju retweetat från Mathew/ Marie Douglas Och det som då retweetas är mest. natur o djurfoton från andra länder !  Men humlans flykt har ni väl hört talas om. Finns ochså ett känt musikstycke som heter Humlans flykt skrivet av den Ryske kompositören Rimskij- Korsakov . Och det här vet jag sen lång tid tillbaka , kanske fått reda på det av min far en gång i tiden ? Som lyssnade mycket på klassis musik.
 
Jaa, vatten inpå där man bott o växt upp har man ju varit med om att se , Sjöarna Hjälmaren o Vättern o innanhavet Östersjön långt norrut o långt söderut i Sverige ! Men varför inte bjuda på detta foto från Life on Earth . Puerto Rico var namnet.
 
            Och idag har man ordnat till det för sig igen. Kan nu lyssna på musik igen mens jag skriver och kan se vilka länder o regioner o städer som hittar mig här på blogg.se. Och utan hjälp klara jag det. 
             Jaa, det här med spänning o entusiasm. sen barnsben ! Och fantasi o nyfikenhet. Varför inte även i min ålder ! 
 Och idag har jag fått reda på att någon från Rheinland Pfaltz varit o besökt mig på bloggen. Vem kan det vara ? Kanske jag vet ? :) Och nu blir det en cykelrunda ! Såg på en vädersajt risk för åska i em. Men som vanligt är andra sajter inte inne på det ! Jaa, det här att med att veta , vare sig det är i nuet eller om 50 år !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0