Bra med egna foton ochså när man bl a. skall visa fågelbilder !

 
Här har vi veckans fågel via Fågeldagboken ! Skäggdopping, Podiceps Cristatus, . Jaa och det här med vinterskrud att läsa om. Inget som man tänkt på !
 
Det här fotot av skäggdoppingpar som ruvar o stöttar varann ! Och fotot taget i närheten av Landskyrkan i Askersund 2007 ! Där det fanns flera bon i vassen trots närheten av båtar som gick ut o in ! Visar ju skäggdoppingen i sommarskrud ! Tyvärr togs vassen bort nått år senare vilket gjorde att ochså doppingbona försvann !
 
Jaa, och här har vi en annan ruvande dopping foto taget några dar senare ! Bra foto om man får säga det själv !
 
       Jaa, på V-75 i Bollnäs blev det jackpott, ingen utdelning på 5 rätt som sparas till omgången på Halmstadstravet ! Och ingen vinst då ! 
 
Skidor jaa, på längden i Lahtis ingen pallplats o ingen bland de 10 bästa varken på damernas skiatlohn eller herrarnas ! Och en stor norsk defilering ! Nästan som vanligt ! Jaa, resultaten talar om ett förrödande övertag när det gäller de norska längdskidåkarna och deras bredd  ! Nu av går ju återstoden av världscupen i en minitour i Canada i orterna Gatineu, Quebec , Canmore o Lake Louise. Jaa, ligger inte Lake Louise i Alaska ? Och i mars börjar touren ! Och blir de Norska skidlöparna lika överlägsna där ! Och Kalla vilade från Lahtis. Förbättrat formen hemma ?
 
                Och när det gäller alpint så är det 3 tävlingar kvar ! Varav en skall gå i Hammarbybacken i Stockholm i morgon !
 
Och med detta foto från antingen Garmich eller en Italiensk skidort så inväntas nu en motionsrunda.Snöfritt sådan ! Och faktum är väl att alla tävlingar hittils väl är genomförda oavsett ! Både när det gäller skidskytte , längdskidor o alpint ! Ja, ja under olika väderförhållanden men de senaste har det ju visats fina vinterbilder ifrån ! Trots att snöandet då var ett aber ! Tror inte åkarna älter så mycket om vädret ! Bara dom får genomföra tävlingarna !
 
 

Kommentarer
Postat av: Jessica Högberg

Du får säga det själv och jag håller med!! Fin bild=)

2016-02-22 @ 11:45:56
URL: http://lchftrollet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0