Jaa, det här med Nationen som inte kan bli nog god o duktig .

Som t.ex. tar emot mest flyktingar i Eu per capita ! Och om jag kan hitta några fördomar så är det mot dom EXTREMISTER som bl.a. kör med bilbomber o går med bilbälten o spränger bl.a. oskyldiga civilpersoner i luften ! Och även gör det i moskeer där människor som tillhör samma religion håller till !
 
 
Jaa, motionsrunda med hämtning av V-75 program blev det idag ! Oavsett ! Det här fotot togs när man kom ut igenom porten där jag bor ! Jaa, vädret trots en del sol en isande vind kändes när man bl.a drog in luft ! 
 
Jaa, efter ett tag så kom man till denna park och gick norrut ! Jaa grönområden finns det gått om i den lilla staden o 2 kolonier ! Den södra o norra ! Och staden som dagens foton är ifrån är ju Simrishamn ! Där man nu är inne på sitt 48 år ! Kom hit i 20-årsåldern och efter 10 år i Askersund kom jag hit igen i höstas ! Jaa, ibland får jag ju nya läsare o sidvändare från Sverige o utlandet ! Som sagt men namnen får jag inte ! O ibland får jag meddelanden av suspekt art ! Raderas ! Jaa, det här med nätet har sina för o nackdelar !
            Tar ju en dag i sänder och är en livsnjutare även när det gäller det lilla ! Betyg givet av en nära kompis ! O nu spelas det Grekisk musik när jag skriver detta ! Och fötterna går i takt ! Min musiksmak av olika slag från bl.a Europa ger mig ochså stunder att njuta av ! Ibland kan det bli Klezmermusik med sång på Jiddish ! Grekisk-ortodoax kyrkomusik ,som jag tycker är väldigt vacker o har mycket gamla anor ! Och även  Inka-musik frå Sydamerika ! T.ex. Fnns ochså Bo Kaspers orkester som jag tycker om ! O Mike Oldfield ! Kan inte räkna upp dem alla men rysk/romsk folkmusik gillas ochså ! Jaa, Ivan Rebroff ! Är en stor idol när det gäller sång !
 
Och nu är man påväg på  en stig  mot stadens centrum efter att gått en bit norröver  ! O visst sluttar det mot innanhavet som heter Östersjön o här syns ju delar av norra koloniområdet ! O på återvägen mot stan på en grusväg gav jag en kram till en för mig känd person ! Händer ibland så klart när man bott så många år här !
 
Och så avslutar vi detta inlägg med ett foto ganska nära hemmet av den välkända raketen ! Som fortfarande inte lyft sen jag såg den för första gången på 60-talet :) Men som sagt kommunen har verkligen lyckats med att fräscha upp denna plats ! Blev imponerad när jag kom åter !  Här kommer o bli ännu finare när träd o buskar o blommor slår ut !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0