Jaha , god morgon, good morning Earth / Jorden, Världen

Jaa, har ju ingen stor blogg precis o den andra jag har den på blogger är man inte så mycket o skriver på nuförtiden även om den fungerar igen ! Men där kan man hitta sidvändare från Kina till Ryssland !
 
 
  Jaa, veckans fågel från Fågeldagboken ! Joodå, gråsparven, för mina utländska läsare/sidvändares skull ger jag ochså det latinska namnet som är Passer domesticus ! Förr var gråsparven den vanliaste fågeln i t.ex. Sverige men har för mig att nu är den fågeln som ganska mycket liknar gråsparven pilfinken, Passer montanus vanligare ! Läste detta för en del  år sen o detta har o göra med att hästar försvunnit som ett vanligt inslag på gator  o torg !
 
 
Jaa, här har vi en pilfink !
 
        Som sagt var är ju ingen proffsbloggare eller kändis i " Världen " :) Och  den här veckan som gått har läsare från dessa  länder varit inne på denna blogg ! Naturligtvis flest från Sweden sedan kommer USA med råge o sen Germany och sedan följande länderna Finland, Switzerland, Malta, Austria, Russia ! Och 52 utländska läasare har det varit denna veckan som gått !
 
         Om man får säga det själv så är jag en vetgirig människa med mycket intressant o roligt  att veta i huvudet ! O den välbekanta jantelagen bryr man sig inte om ! Den har jag genomskådat för länge sen ! Det är inte så svårt om man tänker på att det är över 7 miljarder människor på jorden med olika personligheter t.ex. ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0