Rubrik löpsedel . Rekordkyla med snöstorm ! Vafalls !

 
Foto taget under hemfärd med broddar på fötterna ! Efter att inköpt broddar i närheten av boendet och promenad till stan och hälsat på son o barnbarn på Stenbocksgatan ! Mamma Anna o Rut var inte hemma ! Ute på stan ! Men Christer var o hälsa på ! Sen blev det att gå till Bokvaruhuset o hämta V-75 program ! Sedan till livsmedelsaffär och hem med kassar i båda nävarna ! Och nu 15:00 börjar det falla lite snö ute igen ! Temp -1,4 ! Konstaeras under lyssnande på den Grekiska sångaren Manolis Lidakis ! Det här med att njuta av bl.a grekiska sångare o sångerskor ! Fortsätter med samma goda känsla som innan. Jaa, det här med att kunna igenkänna toner från Mellersta Östern t.ex. 
 
  Jaa, idag är det ingen sport på Tv men skall göra 2 V-75 system till 2 gäng ! Varav ett skall inlämnas i morgon ! Sen har jag ochså mitt eget att göra !
 
Jaa, det här fotot är taget framför porten till där man bor ! Har fallit mycket snö bara på några dar ! Och DMI förvarnade om denna kyla med sydost, ost o nordostvindar ! O nu har jag fått fler bildbevis ang. vädret för dom som minnet sviker ! När värmesnacket florerar ! Jaa, kommmer ni ihåg snacket om nästan varmare någonsin under julhelgen ! Nu kan vi snacka om rekordkyla med snöstorm ! Och det här med växlingar i vädret årsvis , under hundratals år o tusentals !
 
 Hopp o förtröstan inplanterar jag via tankar till en nära anhörig som vårdas på sjukhus ! Och det verkar bättra sig ! Och mer kommenterar jag inte ! Livet har ochså sina växlingar ! På gott o ont !
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0