Härligt väder, cykling till Vårhallarna och gående på området

 jJaa, Vårhallarna var det ! Ochså värkänt område  på Österlen , nära Simrishamn . Med bl.a. hundbad och ett klippigt  område som så många andra längs t.ex. kusterna, präglat av inlandsisen o landhöjningar o havssänkningar ! O mer går o läsa på nätet !  Och hur länge har denna båt legat här ?
 
En hur gammal är den här gränsdragningen ganska nära stranden ? Ganska lång sträcka på den ! Och här satt jag ett tag o myste ! 
                                            Som sagt ! Inte så liten sträcka 
   Det här fotot är taget åt väster , ungefär ! Och längre upp går en cykelväg längs landsvägen mot Kristianstad ! Och på den cykelvägen har cyklats mycket under årens lopp . Även bil o mc har körts på landsvägen  när det begav sig !
 
Och denna utsikt har man när näsan vändes mot öster ! Jaa, hur många ggr man har varit här under årens lopp med hund,eller  kompisar, eller anhöriga : Och vänder man näsan mot norr då kan man går härifrån till Baskemölla och sen vidare till Vik ! Därifrån det både cyklades o gick ledandes med cykeln för några dar sen mot Baskemölla !
 
Jaa, det här med klippformationer har det ju pratats om ang. Vårhallarna ! Jaa, vilka krafter fanns det inte när istiden drog sig tillbaks norrut ! Och då människan kom till södra Sverige bl.a. 
           Härlig färd idag med träningsskor på foten ! Och promenad med dom var ett tag sen . Så nu kan man köra på som vanligt igen. 
          Jaa, det här med att köra på som vanligt ! Och tänka på motionerandet sen 2005 i Askersund ! Då man spikade nuvarande koncept ! Och bildbevis finns sen 2006  och skrivande i denna blogg sen 2007 ! Tänka sig i november är det 11 år sen flytten till Askersund och och snart 13 år sen man gick i pension ! Och fortfarande kan man köra sitt koncept som förädlades i Askersund. Och idag cyklas ungefär lika fort som innan ! Och i lite  mindre omfattning med gående en sträcka sen cykeln parkerats ! Men Bäckhalladalen väntar.!
           Jaa, tänker man på dessa år så har ju hälsan verkligen stått en bi, och vem har inte kämpat för detta med lyckat koncept ! ! Och dagens runda bekräftade verkligen detta ! 
       Jaa, Em-i fotboll i Frankrike ! Den första kvartsfinalen igår mellan Polen o Portugal avgjordes ju på straffar till förmån för Portugal. Och Polen hade svårt med Portugal ! Och i Portugal kunde man  se 18-åringen Sanches överglänsa Ronaldo . Jaa, en spelare som Bayern München kommer att få nytta av.
          Ikväll spelar ju Belgien mot Wales ! Och jag hade Belgien som stora favoriter i denna match men igår sas det  att viktiga kuggar vara skadade ! Hazard o Vertongen ! O då blev jag osäker ang. matchens utgång ! Vi får la se !
       Jaa, V-75 går i morgon i Eskilstuna ! Och V-75 är nått som för mig är en av spänningshöjarna ! Och imorgon kolliderar inte V-75 med Em-fotbollen. Och vilken match i morgon kväll. O den har man  verkligen sett fram emot ! Tyskland mot Italien ! Uj,uj,uj säger man bara !
                    Jaa, och en trevlig helg önskas trots ev. en blänkare i den !
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0