Vilken cirkus o vilket party .

 
Jaa, på torsdags kväll blev det cirkus med  son o 2 av barnbarnen. Toppen ! O själv kommer jag inte ihåg när jag var på cirkus sist ! I I tv har man ju då sett nån gång. O hundarna o kamelerna  o de andra djuren såg inte ut att vantrivas dom heller ! Jaa, det är förbluffande det här med vad som går att nöta in o lära sig både hos människan o de övriga varelserna .
 
 
 Har strul med bildöverföringen ! Men nu lyckades den ! O det här fotot är taget under  pausen mellan akterna ! O vem känner inte Kalle o Abbe ! Jaa, det här med många barnbarn från 28 år till ca 9 månader ! Det ni ! :)
 
 O på fredagen kl 18:00 började firandet av tvillingarna Moa o Viktor som fyllde 18 år ! O i partytältet var släkt , kompisar o andra inblandade i firandet. O till och med farfar var inblndad i dansandet ! Det var så många människor av alla åldrar och alla kusinerna var där från Rut till Pelle men olika länge.En annan kom hem vid 3-tiden.
 
 Tyvärr fick jag inte tillfälle att fotografera tvillingarna tillsammans. Slarvfel ! Men här har vi syskonen Fia o Tåtte ! O det får räcka med de här fotona !
 
 
 
 Men envis som han är så har guben ochså motionerat i helgen ! Cyklande fram och åter med lite gående emellan ! Och bildbeviset kommer här !
 
Och på hemvägen från en av cykelfärderna  togs detta foto ! Från småbåtshamnen i Simrishamn ! Och ständiga väst och sydvästvindar ser  till att havets temperatur hålls nere ! Jaa, det här med prognoser. På en i Tv så var det ovisst när det gällde helgen som kommer ! Ang. högtrycks o lågtrycks lägen o vandringar.
               Joo då ! Utsövd o med motion i sikte ! Jaa, ändrar inte på hittills vinnande koncept !
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0