Visst är jag en Världsmedborgare..Som alla andra.

 
Jaa, då Världsmedborgare var det. Via Life on Earth visas dettta foto från Lake Pethoe  i Patagonien Chile ! Jaa, Punta Arenas som man skrivit om ligger I sydligaste Chile och varför man bara har 2-3 plusgrader där nu ? Namnet Antarktis är kanske bekant ?  
 
Från Life on Earth , Cape Town in South Africa är  väl bekant ?
 
 
Från det ena till det andra. Detta foto är taget av Jan in the World ! Från gaveln i huset där jag bor ! 
          Nu är det ju slut på junior -vm i friidrott som gick i Polen ! En bronsmedalj blev det till Sverige o  4 fjärdeplatser.. 
          Och vad har inte en entusiast med många strängar på lyran i vänten. Os i Rio, Engelska ligan börjar väl i Augusti och sen har vi ju ochså Canada cup i ishockey.
            Jaa, då . Jag tänker ochså på hur man fortfarande har det i Syrien där min fråga var revolutionärerna står politiskt o religiöst man inte får nått svar på och hur läget i Syrien förvärrades stort när revolutionen började ! Irak kan man fundera på liksom Afghanistan. Och det här med Arabiska våren som utropades i massmedia efter kriget i Libyen tog slut var blev den av ! 
         Och i landet Sverige har vi inte varit inblandat i något krig sen 1808 .Vi har aldrig haft stora jordbävningar, inga tsunamis, mm.mm. Det är lätt att slå sig för bröstet .O sopa under mattan hur vi bar oss åt innan 1808 . O det här med Finland o de Baltiska staterna t.ex.
                 Jag trivs där jag bor men det här med utropad präktighet efter omständighets coeficienten !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0