Yes ! Say hallo to a new day !

 
Yes ! Good morning everyone ! And say hallo to a new day ! Jaa, som sagt det är med att återigen vakna upp utsövd o med nyfikenhet på dagen. Det här med carpe et crea diem med en plan ! Och nu får man se om punkan på cykeln var ett " pojkstreck" efter att luft fyllts i ! Retweetat från S.M.H. Amsterdam.
 
Jaa, detta foto retweetas ochså Från Sming 7655 ..Amigo mia. Jaa, oavsett ! När man ser sådana här foton blir åtminstone jag ödmjuk o försöker njuta av varje dag som går ! Och idag om cykeldäcket behållt luften så skall man försöka ta egna foton. Annars har man ju gammalt förråd att ösa ur ! Och sittandet i lägenheten är förbättrat med fåtölj o fotpall som går att flytta !
        Fotbolls-em i Frankrike ! Åttondels-finalerna är nu slut ! Och kvartsfinalerna inleds på torsdag ! Jaa, det här med Island ! O Glenn Strömberg hade rätt i sitt tänkande om matchen Island- England . Var det så givet att England skulle vinna ! Nej, det var ju inte det ! Grattis Island ! Och nu är det Frankrike som skall möta Island i kvarten ! Jaa, och de andra kvartsfinalerna ser man ju ochså fram emot. Jaa, Tyskland -Italien, vilken match ! Jaa, Italien slog ju Spanien rättvist ! Det från början uträknade Italien, inga stjärnor o.s.v. !
       Jaa, sen har vi ju matchen mellan Polen o Portugal o den mellan Belgien o Wales !
        Tror att Belgien är en given semifinalist !
       Jaa i morgon har vi ett värmerekord satt den 29/6 i Sverige ! 1947 hade Målilla i Småland +38,0 C . Vilka rubriker var det i massmedia på den tiden ! Och några år innan hade vi ju ett par svåra vintrar under kriget ! 
 
Och det här fotot är taget sommaren -1942 eller -43  av min mormor ! Som jag tillsammans med besökte Stenungssund ! Jaa, inte verkar det vara nån kylig bild ! Efter då en kall vinter ! Jaa, det här med trupper som frös ihjäl ! Jaa, och uppgiften ang. temperaturen i Målilla 29/6 1947. Källa Smhi !!!
    Och det här med att hålla handen ! Roligt att se för en romantiker med inbyggt intresse för det motsatta könet ! Men att krama någon oavsett , inga problem !
       Jaa, det här med att vara ödmjuk ! Om jag ser tillbaks på de 11 åren i Askersund så har det varit prima med hälsan ! Och stödstrumpor har även använts i Askersund ! Bra hjälmedel för äldre. Men fotpall hjälper ochså när det ses mycket på Tv . Som nu under fotbollen märkte jag ! Och finns inget garantibevis på att någon skall undgå besvärligheter . Men att slimma dagen efter behov, kunskap och erfarenhet är även det ett bra recept ! O oroa sig för framtiden. Lär inte förlänga livet ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0