Allt möjligt är ju kategorin ! O sen har vi taggar !

 
      Jaa, då ! Vackra Bilder från Dicover Slovenia med Bred Island för ögonen tycker man även om ! Och idag  har vi ju Kristi Himmelfärdsdag ! Man får tycka vad man vill om detta och en del är naturligtvis glada över att det är en ledig dag ! Vi vet ju att en del av oss även får jobba idag ! Och folk har rätt att tro på vad dom vill ! Utan att bli kallade för allt möjligt ! Men det här med FANATIKER av religiös eller politisk art ! Vem diggar det ?
     Bloggen ja, har ju Kategorin Allt möjligt ! Och vem är inte intresserad av allt möjligt här i livet ! Det här med olika taggar ! Jaa, förmågan att prata med alla möjliga vare sig dom är brunögda eller blåögda ! Har man tydligen haft även som liten grabb ! På gott o ont som min far skrev.! I går i hamnen satte jag mig på en bänk där det satt en man som var konsult ! Och vi hade väldigt överensstämmande åsikter ! Pratade mer än en halvtimme om saker o ting ! Jaa, dessa möten längs livslinjen ! Dom spontana är inte oviktiga för en som både pratat med folk från Kina, Ukraina Syrien, Irak , Afghanistan, Tyskland, Nederländerna , Macedonien, Irland m.m. ! Tillfälliga möten utom dom då samtal via Röda Korset ! Jaa, när man besöker ett land blir det ju ochså tillfälliga möten ! Och där kan ochså  personer " fladdra " förbi som hastigast.Som t.ex. dom Greker jag träffa i bergen på Rhodoas en kväll ! Utan att nån reseledare var inblandad ! Kan se dansandet o bordet framför mig där vi satt  och vet att en av Grekerna körde oss hem till det lilla hotellet ! Ca i mil från Rhodos stad !
Jaa, det här med att ha ett rymligt kom ihåg o se många människor framträda inför ens inre bl.a.
              Jaa, det här med håll igång i hjärncellerna ! Resan till Israel och då turen i landet via Eilat och åter med bl.a besöket i Jerusalem ! Bland mina bästa minnen ! Jaa, som sagt Eilat vid Röda havet sedan Döda havet, Masada klippan , Jeriko, Grekiskt Ortodoxt kloster i bergen, förbi Beduinläger  , Betlehem o Jerusalem och Eilat ! Joo har en del foton därifrån  men erinrar mig ochså det omkring dom !
             Och idag i det fina vädret blir det en längre cykeltur ! Och var jag hamnar under vägs ände ! Det får vi se !
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emma

Fin bild!! :-))

Svar: Tack för det ! :)
Jan i Askersund

2016-05-05 @ 10:09:52
URL: http://emmamii.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0