Jaa, Love me tender sjöng vi.

'
Jaa, som sagt sången på äldreboendet blev uppskattat . Med då bl.a Love me tender. Det här med att som kör  få beröm av både präst o åhörare för insatsen . Känns bra för oss i Psalviakören.
           Och detta är det mest vita jag sett utanför min terrass denna höst/vintersäsong. Men den här hörna där jag bor är nog den plats som fått minst snö denna vinterknäpp.. Men t.ex. Stockholm sägs inte ha värre vinterväder sen 100 år tillbaks o snöröjningen har fått mycket kritik i media. Hur röjde dom för 100 år sen.? Med dåvarande resurser.
        Har idag titta på vädret 1 vecka framåt via prognos. Minusgrader kommer då tydligen bara finnas i Norrland ovan Östersund . Syd o sydvästen tar över . O det är inget ovanligt . Jaa, det här med minne o bildbevis 
 
Och jag visar gärna detta fotot från början av november 2006 i Tiveden med den här gången min kompis Torsten som huvudperson. Jaa har ochså många fina vinterbilder från vintrarna 2009-2012..
 
 
 
 Jaa, varför inte visa detta foto från Earth Pics Long reef Sydney. Jaa, som alla vet ? så stiger nu temperaturen i södra Australien . Vintern på Antarktis är på väg mot varmare tider . Jaa, på markstationerna särskillt. Men som sagt Mc Murdo stmn. fortsatt kring 15  minus.
   Och det här hur fort en vecka går. I morgon fredag spelar Sverige borta mot France i vm-kval fotboll. Och då nämns även det här med terrorattacken för nästan ett år sen i Paris.Nån upprepning vill vi sannerligen inte vara med om . Men de som dödades o skadades i detta dåd skänker vi givetvis en tanke.
        Och tyvärr läser man fortfarande om bombdåd här o där i Mellanöstern.
              O här hemma i Sverige fortsätter förklaringarna o bortförklaringarna av valutgången i Usa. Men i dag skulle tydligen Trump möta Obama. Bara en sån sak .O det här med börserna som skulle gå ned enl. expertisen . I går steg dom . Prata till och med om rally i Asien :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0