Jaa, så blir det när man tar ut något i förskott.

 
Jaa, börjar med att visa denna bild från Animal Life med texten.I need every one at this moment now.. 
         Erinrar mig efter valet 2006 i Sverige . När en politiker på den förlorande sidan i radio nämde orden " kändes nästan som en statskupp ". Det här med bra minne. Och själv deltog jag i segrarnas valrörelse .
            Och det har inte blivit en statskupp i Usa heller.. Och jag anklagar inte dom som valde Trump för att vara skurkar o banditer. Det här med DEMOKRATISKA val. Sen kan man ju analysera presidentperioden innan. Hade den varit lyckad så hade väl Clinton valts.
         Och jag blev lite misstänksam när det den ena dagen efter den andra anmälde sig kvinnor som Trump sades ha tafsat på . Sen kan man ochså undra över det här när massmedia o andra utnämner den onde o gode. . Folket i USA sade sitt o hur opinionsinstituten lyckades med sina undersökningar. Som t.ex. tidningarna slök med hull o hår.. Jaa, så mycket förklaringar o bortförklaringar som idag i media.har jag aldrig varit med om, en gick ut på att det var de vitas fel. 
           Och nu målas den lede på väggen . I förskott. Så nu finns det kanske ännu ett hatobjekt i Världen, förutom t.ex.Putin o Israel 
            Och för mig är i nutid , under min levnad, president Ronald Reagan en man som jag ärar. Och det här med överenskommelsen med president Gorbatjov som ledde till murens fall mm.
           Och talet som Trump höll utan att behöva använda sig av ord som utbytes i hård valrörelse . Ett bra sansat tal. Räknar inte ut honom föränn  om 4 år . O han svär inte eden förrän den 20/1 2017. Till dess sitter Obama kvar.
     Och det här med de rekordeliga media .Och få acceptera ett Republikanskt segerval i en demokrati . Kanske DEMOKRATI gäller endast för det parti man vurmar om. 
          Mer som Trump får överta förutan att fattigdomen ökat i USA . Situationen i Mellanöstern med hatet mellan Sunni-o Shiamuslimer. O vad hände efter det den Arabiska våren utropades efter revolutionen med stöd utifrån i Libyen. Det är bara att nämna bl.a annat länderna Irak, Afghanistan, Syrien, Jemen o Nigeria.Och  att Talibaner, Boko haram, Al qaida, Al Shabab m.fl.som finns på arenan ännu  förutom IS. O deras illgärningar drabbar även oskyldiga Muslimer.. O det här med fiendskapen mellan Iran o Saudiarabien o den hårdföra staten Pakistan.
              O mitt i detta utnäms bovar som t.ex. Putin o Israel. Och nu får vi se vad Trump går för o det här med Obamas beslut om nya Atomubåtar o 2 nya kärnkraftverk. O tro inte att kärnkraften spelat ut sin roll.O det här med att man inte pratar om t.ex. vindkraftsverk nackdelar. Men där börjar nog ivern över dom att lägga sig.
           Folk får kalla mig vad dom vill ! Men det här med hat o massmedia. Dom lägger inte sordin över det Om dom tror det.
          Jaa, det var ju inte kul att bli trumpen för att Trump tog en triumf. O bita i det sura äpplet får man om man tar ut segrar i förskott. Som anser vara comme il faut. 
              
 
       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0