Jaa, morning all. And happy weekend.

 
Joodå Morning all o happy weekend  hälsar Johnny med foto från English Lake district.Har ju egentligen bara åkt buss till London från närliggande flygplats. Men i England/Storbrittanien finns ju ochså många vackra platser. Min mor o kompisar har t.ex. varit i Skottland . Och berömt det vackra kuperade landskapet där med sina hedar .
        Jaa, det här med vackra foton , naturbilder från olika hörn av Världen naturligtvis även från Sverige. O oavsett var man står här i livet så är man en VÄRLDSMEDBORGARE.i en Värld som består av över 7 miljarder människor. Av denna samling är 9,5 miljoner Svenska medborgare. Det går inte att resornera bort oavsett hur jag ser ut eller vilken ögonfärg man har. Och var förfäderna eller en del av dom stannade upp på färden norrut. Sen påminns det om att 94 % av Världens befolkning är brunögd av olika valör. Och det finns ju som sagt även ljusblå och mörkblå ögo. 
          Min vurm för Världen o t.ex. dess klimat genom tiderna o mänsklighetens historia är stor oavsett vilka som sägs vara Världens poliser. O det här med stormakter komma o gå.O det här med att öst är öst o väst är väst o aldrig mötas de två.
 
                     Jaa, det har man att se framemot idag. Lämna in tips på V-75 , titta på V-75 o nån Engelsk fottbollsmatch. O Robin skall ses på ikväll. Bl.a.
          Jaa,vädrets makter . O det här med klimatets naturliga styrning av högtrycks o lågtrycks lägen o vandringar. Det har vi i sydöstra Sverige bl.a.  fått se.via Vindar från ost, nordost, sydost . Enligt min fågeldagbok ända från den 2 oktober. O hårda vindar o solen nästan  ständigt ovan molnen.Och från gräsmattan utanför min terass har bl.a råkorna försvunnit 
              Och det här med det naturliga att det fortsatt är minus på Antarktis. och att det börjar bli minus i stora delar av Arktis, Jaa, och vi får väl se var kalluftsutbrotten visar sig i år  o det här med högtrycks o lågtrycks vandrande o placering., som sagt.
 
                Och som sagt även en annan önskar happy weekend . Till hela Världen .Jaa, och onaturligt eller ej. Alla människor har ju inte förmånen o vara happy. Och har dom någonsin haft den förmånen under Mänsklighetens historia . O det här med fullständig rättvisa o så vidare.Kan inte hitta nått land där man kan påstå att ens förgångare var det forna Atlantis eller är Världens eldorado Och det här med nordligaste Europa  i Världen o var ett land ligger o frånvaron av t.ex. kraftiga jordbävningar. inga orkanbälten  mm.mm.
              Men oavsett ibland längtar jag till en del andra länder här i Världen. För att jag just är en del av den.
      

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0