Jaa, rått, disigt o kyligt . Trots temp på 9 C. O mindre blåst.

Och även idag kom cykeln till heders. Liksom igår. Blåser mindre .Men enligt Norsk väder sajt skall de ihärdiga vindrana från havet, fortsätta. O på fotot kan man ju se att det är disigt.Jaa, Tobisviken är en av mina favoritplatser . O gränsar ju till Vårhallarna .Och här filosoferar jag i nuet o tänker på bl.a rester av skogar på bottnen o istiden. Jaa, det här med nuet innehåller ochså o tänka på bl.a färd till Krakow. O mycket annat. Men utan mina förfäder hade man ju inte existerat o inte heller utan solen. Självklart ?
.
 
På det här fotot kan man ana snäckskal i massor. Kanske av skal av musslor ochså. Och ett otal av dom . Väldiga mängder.
 
 
Jaa, detta foto vidimerar vad jag säger. O kanske dom bl.a har vistats där resterna av forna skogar finns på havsbotten. Och det här med de idoga vindarna från havet.
          Jaa, o mörkret sänker sig, inte när det gäller mig men i lägenheten.O anhöriga har väl återvänt från Cypern. Slå en signal i kväll. Ingen var hemma när jag cyklade förbi huset. 
            Jaa, Fiona i kväll ochså . O den förnämsta antikrundan som finns .O senare kan man se match från Champions League.
O det här med Vikingar utan horn på hjälmen . Sattes på på artonhundratalet av beundrare.. Jaa, det  var hårda pojkar som får i österled o våldförde sig på bl.a. kvinnor o offrade folk o spred skräck.Danskar o norrmän huserade ju bla. i England.Det var ju då det. Jaha folk led  ju ochså på den tiden.Av krig o elände. Oavsett antal.
          Jaa, det här med mänsklighetens historia som ständigt upprepar sig. Men numera har vi ju trots allt över 7 miljarder  människor på jorden. O medelåldern har höjts. Det får man trots allt konstatera. Men massmediasamhället var ju inte lika välutvecklat . Förr.Fick man hålla tillgodo med kurir till häst eller folk som kom hem om t.ex. nått år eller ännu längre tid. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0