Måndag igen . Det var väl bra att få uppleva det.

 
Jaa, inleder med detta foto som jag fått från Tom McElligot med namnet Mooning.
 
Jaa, det här med att blanda o ge .Från Life on Earth Beautiful Venice . Oavsett redigerad ?
 
 
Jaa, från Earth Pics  Reine Norway . Fhoto by Christian Bothner. Jaa, det är länge sen jag varit i Norge. Många, många år sen i Mo i Rana och på början av 90-talet praktik i Oslo då jag gick och läste på högskolan i Kristianstad . Ibland skulle man vilja i dessa tider att bo ett år i Norge och få höra på hur resonemanget i det landet går. Och vilja bott i Danmark ett år av samma orsak.
 
 
Och detta foto visas från Israel Fun. Mineral beach Dead Sea Och vem har inte badat både i Röda o Döda havet. 
 
Och det här fotot är taget när jag solade vid Röda havet . På sandstrand vid Eilat. Fina minnen 
 
 
Och det här är från en båtfärd på Röda havet. Bl.a. med kompisen Bengt o Finska Fn-soldater som var på sightseeing. Minnet är bra som sagt.
 
 
Har för mig att detta foto  är taget vid Döda havet. Från rundtur i delar av Israel. Och om jag inte missminner mig så var tjejen på fotot ochså boendes i Simrishamn, Eller nära staden. 
 
     Jaa, och jag tycker ochså om att redovisa kyla på Jorden. Mitt i värmesnacket. Om vi börjar med Simrishamn så är där fortsatt mulet + 9 C o sen början av oktober har kommit vindar från havet av sydostlig, ostlig o nordostlig beskaffenhet o ofta friska o byiga. O mera kläder på har det blivit
 Och idag har,Thule air base -10 C, Grise Fiord -13, Veekhoyansk-12 o på Antarktis Mc Murdo stn.- 21 C . Och Punta Arenas staden i Chile o närmast Antarktis + 4 C och Reykjavik nära Arktis har + 9 C.
 
            Och ikväll skall jag se på en spännande match i Engelska Premier League. Den mellan Liverpool o Manchester United. Och Arsenal ligger just nu tvåa i Premier League.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0