Så här innan sång o musik.

 
Det här med att blanda o ge. Igår blåste det inte så mycket, Vantar o mössa o cykelhjälm på och cyklande till Baske tur o retur. Och detta foto är taget mot innanhavet Östersjön även här kallat för Boltic sea. Och över och under detta innanhav rör sig som bekannt bla.olika farkoster från olka makter o Allianser. O flyg Och den psykologiska krigföringen blommar ut och vetskapen finns, oavsett, hur många länder i Världen som har kärnvapen.
 
 
Mitt i allt genomskådande av Välden och dess för o emot o lobbyism o populism. O det ständigt ökande massmediasamhället . Frågan är om Världen eller det är värst.? Och om saker o ting blir demokratiskt bättre o rättvisare. Pg.a. av det ?
  O mitt i allt detta o ständigt ältande " om Jordens undergång " så skadar det inte att visa detta foto från Animal Life . Happyseal. :)
 
 
 Och det här fotot taget från gårdagens cykeltur tycker jag ochså blev lyckat. Den lilla kameran sköter sig.
 
 
Cork, ja var ligger det nu igen ? :) Och detta foto är taget därifrån via Stephanie Morgan....Cork you beuty.
    Jaa det här med en del länder som man skulle vilja besöka i Världen. Och det här med inbjudan att hälsa på i landet från trevlig Irländare på pub i London. I slutet av 1980-talet. Men att titta på Vackra bilder är inte dumt det heller.
                  
 
Och tampas gör dom ju lite här o där. Från Life on Earth  Sparring foxes in Alaska. Och i Alaska sjunker temperaturen och det här med månaderna, november, december, januari, februari t.ex. Och igår talade en man om att de ? utlovat en sträng vinter i Sverige / Europa ?. Likt det som utropades hösten 2014. Och då kyla 2 år i rad o värre snöstormar i januari knappt förekommit i Östra Nordamerika  . Det här med matematiska datoriserade mallar som utropar saker o ting i förskott.
          Säkerligen inte värre än någonsin . Men i morse såg jag snöflingor över delar av Norrland utritade på väderkarta. Och som sagt det här med högsta temperatur sen mätningarna började ? 1968 hade den 2 november Ugerup i Kristianstad kommun i Skåne + 18,4 C . Kallas det för britthöst :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0