Jaa, plötsligt blev det lite fler läsare. O då känns det bättre att blogga.

 
Jaa i staden Simrishamn finns det 2 koloniområden  Detta är det norra som jag cyklar igenom ibland. Och fotot är från igår. Och här fick man lite lä från den isande vinden från havet. Östersjön, Boltic Sea.
          Som sagt några långturer på cykeln blir det inte. För kallt i vinden för det.
 
    Och idag blev det cyklande igen i staden i återigen isande vind från nordost , alltså pålandsvind. Och detta foto är taget mot småbåtshamnen med flera liknande vågbrytare som den som syns. 
 
 
Och detta foto är taget längre in mot staden nordväst på.Hotell Svea kan väl anas.Jaa, det här med foton , fotoblogg,ju varmare det blir desto mer foton från längre cykelfärder.
          Och ikväll ser jag fram emot matchen mellan Barcelona o Juventus i champions league. Skall ett under ske o Barcelona kunna hämta upp 3-0 underläge .
          
 
Har ju även foton från följare som följer mig, ej att förglömma . Denna vackra bild med vacker fågel har retweetats från Niura Castrillan.
 
               Nu känns det som intresset att skriva  på bloggen ökat igen från min sida . Och just nu lyssnas det på Kate Bush på datan. En dam som jag blev intresserad av när hon slog igenom. Och Spotyfi förgyller ochså upp min tillvara liksom You tube.Ja det här med musik  från olika håll som går in i sinnet. O som är bra för det. Liksom vackra bilder på livslinjen Från Rötter till Barnbarn . . 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0