En dag i mitt liv

Lugnt som vanligt. Gick upp vid 8-tiden. Drack en kopp kaffe o åt en bit banan. Ut i regnet på min motionsslinga ca 75 min. Väl hemma tog jag en mjölkdrink med proteinpulver. Sen gick jag in o drog av överkastet på fågelburen. Örnie(parakiten) satt o väntade på sin äpplebit som vanligt!  Styrketräning med hantlar(4kg på varje)
Fredagsbadat(badar alltid på fredagar, duschar för resten) Frukosten blir ju sen beroende på att jag motionerar innan. Den består av havregrynsgröt,  i den har jag min sönderdelade(använt en sån där manick med propeller) specialblandning av morötter, vitlök, apelsinsaft, citronsaft,  blåbär(plockade massor i sommras, ja höstas), kiwi, äpplen ,ibland har jag granatäpple ochså., ägg, en stor kopp te eller kaffe, ett glas vatten o macka med bregott  kryddat med Närikes Allehanda. Ja, sen har ju klockan blivit så där halv ett. Sen cykla jag ner på stan o handla. Hämta program till morgondagens v-75. Hem vid 15-tiden. Läste Aftonbladet. Tittade på vad Micke Nybrink skrivit om travet. Ja för fanken vad tiden gick fort som vanligt! Kl blev 17, oj middag. Grönsaker,  tonfisk o durummakaroner. Titta efter vad tv har att bjuda i kväll, Bestämmer mig för att titta på Travelchannel vid 20-tiden sen blir det deckarkväll med både Isprincessan o Morden i Midsummer! Ja, nu är klockan 19:15.  Kvällen vid tv:n börjar snart efter en bra dag hittils, en sån där vanlig dag i mitt  liv.  Ja det behövs inte så mycket mer, en dag i sänder!
 Fressten kom o tänka på att min yngste son Martin o mitt barn-barn Viktor flög till England  igår för att se på favoritlaget Liverpool i helgen! Måtte dom få det kul o se på en bra match på Anfield Road!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0