Överdrifterna fortsätter?!

346465-189
Jag blir ju  bekymmrad o ilsken över fanatikerna i rovdjursdebatten.
                         I Nerikes Allehanda läste jag en insändare som beskrev ett jägarlag söder om Askersund som hjältar för att de skjutit ett lodjur. Skjuta lodjur har man ju rätt till, 5 st i Örebro län. Men när jag sen läser vidare så är andemeningen ungefär så här( har gett tidningen till grannen)- De(jägarna) är hjältar för att de lyckats spara 50 rådjurs liv tack vare att de sköt detta lodjur!  
   Är generna hos jägarna sådana att de ser rovdjuren enbart som konkurrenter om bytet och allt annat är omskrivningar? Hade vi levt på stenåldern så kunde man ju sett det på det viset tycker jag.
 När det gäller vargarna så är det nog ingen större risk att den stammen blir livskraftig i så många årtionden till p.g.a. inaveln bland de norska o svenska vargarna!

 Ja sen är det fanatikerna veganerna o deras gelikar. Dessa människor tror att dom är naturens riddare o  gör t.ex minkarna en tjänst genom att släppa ut dom ur burarna till naturen. Endast ett fåtal klarar sig, resten lider o omkommer i en ovan miljö! O det beror ju på minkarnas gener. dom är numera "programmerade" för livet i burarna tror jag!
                              Sen tror jag att "hatar" man något till den milda grad som dessa grupperingar gör så är det något annat som gått "snett" i ens liv. De bra o ha ett objekt o hata, då för att avlasta sig tror jag!
Foto www,freeways.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0