Ja, då var det måndag igen...


Tiden går jäkligt fort, tycker jag. Efter en helg som bara sa swish så blev det att gå ut en runda igen. O det var skönt men glatt o halkigt. Det tog på vänsterbenet, speciellt vaden. Det är klart det tar mer på benen när man går, man spänner sig o får vara väldigt uppmärksam på halkan. Som ni ser är det fortfarande snö i Askersund. Fotot är taget mot väster och gamla Örebrovägen som går igenom stan. Så det är ganska nära där jag bor. Inga "roliga" djurspår idag. Ett av en hare och ett stort  av en hund? Kanske en varg, vem vet. O nej, nu skall vi inte låta fantasin skena men...

Nere vid strandpromenaden var det som vanligt. Den här bron går ut till Borgmästarholmen eller Barnens Egen Ö som den ochså kallas. Det är ju ett eldorado här ute för barn o då speciellt på sommaren. Bra bad ochså, med fin badstrand. Jaa, sen gick jag småhaltande mot hamnen och så småningom hemmet. I morgon skall jag ut o "halta" igen. En får ta det lugnt bara.
                                                          HELGEN
För en som gillar sport som jag gör var helgen givande. När det gäller fotbollen så var ju matcherna Barcelona- Real Madrid och Juventus-  Milan dom intressantaste. När det gäller den förstnämnda så blev jag jätteglad när Barcelona fick hål på Real Madrids igelkottsförsvar och vann med 2-0! I den andra matchen höll jag på Milan men det hjälpte inte. Juventus vann rättvist med 4-2. Det här med att man håller på ett lag tycker jag är naturligt, det är ju kryddan o spär på entusiasmen tycker jag. Det är ju en fight här i livet. Ochså inom politik o sport, det är väl så det skall va.  Nått mer som gladde mig var att Djurgården fick 3-3 mot Brynäs borta i elitserien. Men sist ligger dom ändå!
                 Nått som mer gläder mig är Johan Olssons seger på 3-milen i skidor i världscupen. Sen tycker jag vi skall ha tålamod med Charlotte Kalla som det inte gick så bra för. Hon är ju bara 20 så hav tålamod. En skidlöpare är ju som bäst vid 30 säger dom. Sen blir jag så irriterad på journalisterna ibland. Tänk när dom började räkna ut Frölunda i Elitserien i hockey. Nu ligger ju dom bland de 4 främsta. Anja Persson blev 5 i slalom, gläder mig. Hon brukar ochså vara uträknad ibland av journalisterna. Skidskytte är ochså roligt att se för det är så omväxlande p.g.a. skyttet.
                       Ja, nått som gick riktigt dåligt som vanligt var v-75. Nästa år blir det nog Harry Boyer några månader för varken min svåger Erland eller undertecknad har haft nån framgång i år i vårt "familjetips"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0