Det blev två...


Först blev det en motionsrunda, den långe. Nere vid strandpromenaden låg många änder o sola på bryggorna, totalt avslappade. På en brygga låg det säkert 10-15 st. Dom här änderna låg liksom vid en liten buske som rotat? sig på bryggan Vädret har ju nu övergått till högsommar och den skall vara en hel vecka säger AB. För mig gör det inget om den varar till oktober!

Så småningom kom jag över Vretstorpsvägen o gick förbi Askersunds största backe. Tyvärr, sa en man som jag pratade med, att om det nån gång kom snö nuförtiden så töade den lätt bort p.g.a. sydläget. Härifrån är det väl en 15 min tills jag kommer hem, o det gjorde jag idag ochså!

Sen åt jag sen frukost som jag brukar, tog långa byxor på mig o for ut i skogen i närheten av hembyggdsparken o plocka blåbär o lyssna på Tengby i p4 extra. Här upp till höger plocka jag dom mesta. Går säkert att plocka fler dar för idag var det ingen minskning. Har nu ett frysfack fullt men har ett till som går att fylla. Det kunde jag förra året men det går nog inte i år. Det verkar komma en del lingon, det är nog inte heller o förakta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0