En bra o en dålig match tycker jag!

Premiärmatchen i EM i fotboll, Schweitz - Tjeckien, var väl ingen höjdare, resultatet inte förvånande. Ett rutinerat tjeckiskt lag vann över ett ungdomligt entusiastiskt lag. Det var bara som om tjeckerna vänta på ett tillfälle o sätta dit ett mål o sen spela av matchen. Nu hade dom tur, tjeckerna dessutom. Schweitz hade en boll i ribban och gick kanske miste om en straff. Men på nått vis blev resultatet det förväntade, tycker jag!
Den andre matchen, Turkiet- Portugal var betydligt roligare. En bra match. Portugal har ett bra lag, tillhör favoriterna. men inte hos mig. Turkiet gjorde en bra match men när Portugal får möta ännu bättre lag, nää. Ronaldo ja, han är ju jättebra men vad händer när han möter kvalificerat motstånd och går på pumpen några gånger. Då kommer han att förstärka fällningarna o slå ut med armarna som en Totti o få publiken emot sig, tror jag.
                               Zlatan har ju uttalat sig om i vänliga ordalag om sina lagkamrater Sebastian Larsson och Fredrik Stoor och ochså om att han hellst har Henrik Larsson som anfallspartner. Men jantelagen trädde i kraft som den brukar göra i det svenska samhället. Ska den nu ochså börja styra i fotbollslandslaget. Vi skall vara jäkligt glada att vi har en värdsstjärna som Zlatan. Nä, Zlatan du skall inte vara förmer, viktigare; än någon annan fastän du är bäst, typ! Jag hoppas de där tråkmånsarna till förbundskaptener har vett o sluta efter EM hur det än går. Nytt tänkande behövs, ny tränare. Och så det där snacket om att vi inte kan bli bättre för vi är ett litet land. Hur många innevånare har t.ex. Kroatien. Eller Danmark som vann fotbollsem -92?  Ja, o Zlatan kunde ju spelat i Kroatien om han velat. Då skulle säkert en del jantelagare jublat o andra ochså, tror jag. Förresten heja Federer, han är ju från Schweitz. O jag har släktingar där på min mors sida som heter Brunner, bara en sån sak!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0