Positiva saker, optimismen blommar!

Själv är jag optimistisk till det mesta och har åsikter om en del o det är ju positivt. Rundan gick bra idag i snöblasket. Såg sulor(utan skor) igen o doppingar för första gången i år! Hoppas dom bygger bon i vassen nere vid hamnen i år ochså. Jag kunde stå på 2 meters avstånd från dom när de låg på ägg! Nere i hamnen träffa jag en trevlig dam, uj,uj,uj! Hon var ochså ute på en runda. det bara lyste poitivitet om henne.
Apropå positiv så är det något som går att lära sig o va. Man försöker tänka på  positiva saker. Det som hände igår är ju inte nån ide o grubbla på! Men inför morgondagen går det t.ex. att måla upp positiva bilder inom o för sig. Det som är tråkigt kan ju va positivt o ta tag i t.ex. Ja, det är lätt o säga men även vardagen går o göra nått positivt av tycker jag.
 Positivt från tidningarna. Utan kommentarer.  Men det var inte mycket  AB: 3 syskon hittade varann efter 28 år efter att skilts åt på barnhem i Nepal  DN: Mona Sahlin trivs bland väljarna. Svensk golfskräll i natt Expressen: Linda Bengtzing vill(e) ligga med hela jurun. Soligt i påsk. Carola skämtade om sina bomber. Fick jobb- när hon flyttade. Rekordöverskott i stadsfinanserna. Svd: Ingen kris i Sverige enl. finansexpert. Ystad Allehanda: Handelns framtidsoptimsm blommar
Det blir fler positiva saker i veckan. Varken krig, politik eller andra tråkigheter!  Ang att Timrå kommer att slå ut Modo ur smslutspelet i ishockey, därom är jag väldigt optimistisk, liksom att Djurgården vinner över Linköping. O gör dom inte det så är det en ny dag imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0