Idag blir det bara fågelbilder, men...


Dom här änderna fotograferade jag nere i hamnen när jag tog min "obligatoriska" lördagsglass. Dom är så tama o dom är så vackra. Ja, det är inte långt ifrån att dom hoppar upp i knät på mig. Det är fråga om 2 änder men dom såg exakt lika dana ut. Honan var lite avvaktande så det blev ingen närbild. Sen efter fotograferingen så la dom sig vid mina fötter o tog sig en lur! Änder är ju så vanliga men vilka trevliga fåglar!



Sen cykla jag via bron till den västra sidan av hamnen. O där i vassen såg jag den första doppingen!  Han eller hon(dom har likadan fjädertdräkt) krrrrade hela tiden men jag såg ingen annan. Det är lätt att lära sig det här ljudet så jag fick svar när jag gjorde likadant. Men jag tänker banne mig inte bygga nått bo, där går gränsen. Sen lägger dom bona inne i vassen o då kan jag fotografera dom på 3-4 meters avstånd. Mycket intressant är det!
                           När jag inte har "pippi på huvudet" så ser jag fram emot v-75 och framför allt matchen i kväll mellan Valencia o Barcelona. Valencia har kommit i form så det blir ingen lätt match för Barcelona! Adios amigos!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0