I morn blir det broddar!


 Gårdagen användes på f.m till att ta reda på fakta om Iran. Att  Iranierna inte är släkt med araber och pratar persiska visste jag och att dom är Shiamuslimer. Perserna(iranierna)är av indoeuropeisk härkomst. Ja, jag sympatiserar med folket men absolut inte med den grymma regimen! På e.m. var det månadsmöte på SPF. Månadsmötena tycker jag om att gå på.  Ger mig betydligt mer än styrelsemötena t.ex.
                      Idag har jag mest halkat mig fram på rundan. Trodde inte att det skulle vara så j-la halt på vissa ställen. Borde ju förstått det för i morse var det -1,5 och disigt. jaa, Det gäller o hålla tungan rätt i mun. Jag har gått o tittat i backen som jag skulle vara djupt deprimerad eller värdsligt frånvarande. men jag var inte ensam om o titta i marken idag!


 På några ställen var det snö o gå på, o då blev det ju betydligt behagligare!

 Sen fick jag syn på den här tavlan. Det visar sig att numera är Askersunds statspark( jag kommer att kalla den hembyggdsparken även i fortsättningen) ett naturresarvat med allt det innebär. Parken ligger alltså inom de röda strecken. Hembygdsgården ligger utanför som synes. Parken består ju av naturlig uppväxt skog, inget anlagt. All right den får väl heta park. Hur som helst är det ju fantastiskt o ha en sån park i stan och som är naturresarvat.
                        Rundan tog säkert en halvtimme längre idag men höften höll bra trots glattandet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0