In i dimman....


Det syns nästan på bilden att det var lite dimmigt idag. November över vädret. Idag var det mest "värdsliga ting jag fundera på. Bl.a hur Obama skall tackla Pakistan o Afganistan. I hans vallöfte ingick ju att placera om trupper från Irak till Afganistan och stödja de båda länderna i deras kamp mot talibanerna och Al Quida. Obama har mitt fulla stöd o kallar han på mig så kommer jag!. Sen kan man väl säga att Obama har kommit ner på "jorden" igen efter att folk placerat honom i "himmelriket". Jag tror Obama själv tycker det är rätt skönt att få ha "fötterna på jorden". Norrmännen är ganska "fjantiga" o "populistiska" som gav honom Nobelpriset. Det får väl finnas ett facit innan han får ett sånt pris!
                     I går kväll gick jag ochså in i "dimman". IfK Göteborg har ju en jäkla tur i sin väg mot eventuellt guld. Malmö var ju det mycket bättre laget ! Tröttna mot slutet dock! Nu har alltså Elfsborg tagit 3 poäng på feldömd straff och IFK Göteborg 3 poäng på en(nästan) enda målchans. Nu hoppas jag AIK har lika stor röta i sin jakt på guld!

Det här blev ett bra foto, tycker jag! Givetvis taget från strandpromenaden. Lite disigt var det här ochså men alldeles lugnt. Gässen var som bortsopade och bara änderna o ankorna syntes i vattnet. En pråm var på väg med en liten traktor med skopa mot borgmästarholmen. Jag frågade en av kommunens gubbar längre bort vad som skulle göras. Jo, dom skulle fräscha upp holmen o bl.a. lägga sand på gångarna. Tyvärr sa han så är ungdomar och fördärvar på holmen. Inget förvånande nu för tiden ! Det går ju att stänga broförbindelsen med en grind men då stänger man ju ute dom som njuter av dess natur o läge!
                          I kväll Champions League på Viasat! Hoppas Zlatan kan vara med. Sen skall jag peppa upp mig för storstädning i köket i morgon innan jag går på SPF:s månadsmöte på eftermiddan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0