Jag säger väl statsparken då!


Jag har ju innan kallat skogsområdet i anslutning till hembyggdsgården för hembyggdsparken men överallt på skyltar o i broschyrer står det STATSPARKEN så jag får väl krypa till korset! Denna statspark som numera är naturreservat.
                Idag var det ju en sån här helt underbar dag igen, inte ett moln på himlen! Efter att ha gått igenom statsparken kom jag då som vanligt till hembyggdsgården och från den högsta punkten där det stupar ner tog jag denna bild mot ett ganska stort bostadsområde. Det är naturligtvis Vättern som syns i bakgrunden eller Alsen som en del vill kalla denna nordligaste del av sjön. Men jag säger Vättern för det är Vättern! Nedanför de här husen, en bit till vänster från dom, börjar ju strandpromenaden. Några villor finns ochså dess förinnan.

Rundan gick ju bra. "Fyrtornet o släpvagnen" såg jag inte till men den vita ankan fanns vid promenaden som vanligt o på samma ställe som vanligt nu ett tag.
                      Till hamnen kom jag o där fanns en del tält. Det visste jag om för det skall var en allt mer känd schokladmässa i stan. Jag undrar om det inte är för 3 året. Det är mycket fin schoklad som visas o säljs det kan jag prata om utan att ljuga! Jag sitter nästan o blir sugen! Få se om jag kan få mig en godbit imorgon  innan jag lämnar in v-75 tipset!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0