Ibland är det roligt med gamla bilder!


Den här är tagen 2006 tror jag när jag och min kompis Torsten fotvandrade i Tiveden. En och annan varg, lodjur räv, rådjur eller annat vilt vill man ju gärna träffa på i dessa skogar. Döm till vår förvåning var det enda "vilt" vi såg den dan var dessa får inne i skogen. Vi försökte hitta nått hägn dom kom ifrån när vi gick vidare men icke. Ganska chanslösa har dessa får varit om just en varg eller lodjur fått vittring på dom.
Idag har varit en som varit ganska lik dom andra. Så är det ju! Men bara det att jag går i naturen nästan varje dag gör att jag är nöjd. Jag har inget o gnälla över. O gör jag det så kallar jag det för att konstatera o tycka. Och vad jag konstaterar o tycker är att en del folk gnäller alldeles för mycket.
I dag ökade jag takten på min runda. Nu gick jag som innan hälseneskadan. Men jag har jobbat hårt för att kurera den! Mycket cykling o.s.v.
I morse fick jag sitta o vänta länge på att datan var "uppvärmd". Men i e.m. kommer en man och sätter in mer ramminne. Då skall jag fråga honom om diskrensning som finns på systemverktyg bl.a. av temporära filer. O lördag är det igen i morgon, min "vilodag" med sport ,V-75 direkt mm. Trevlig helg på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0