En glömmer fort....


              Den 9/2 2010 såg det ut så här i närheten av hembyggdsparken. Då började ju vintern i slutet av december 2009, en månad drygt senare än i år. Ja visst glömmer man fort ! Det här är mer snö än nu och än vet vi inte vad det slutar. Det är kanske så att våren kommer en månad tidigare i år ? I Nerikes Allhanda fanns det en bild från en plats 2009 annandagen och en från samma plats annandagen i år. Det såg faktiskt värre ut på platsen 2009 än igår när det gällde snöfallet ! Det gäller att friska upp minnet ibland och lägsta tempen i Askersund är fortfarande från början av året 2010 !

                      Rundan idag gick bra genom hembyggdsparken nån meter från skidspåret ! Jaa, massa rimfrost på träden men tempen var bara 5- och lätt snöfall. Skulle tippa att det kommit några cm till i helgen ! Idag försökte jag rycka litet i gåendet. Snabba "indiangående" intervaller och lägre tempo o.s.v. Indiangående, ja, snabba tassande steg lätt framåtlutad. Så har jag uppfattat det !
                    I kväll kommer jag naturligtvis att titta på matchen Arsenal- Chelsea som börjar på tv 10 vid 21-tiden. Man. United går ju som tåget nu (hm) och Arsenal och Chelsea måste ta full poäng för att hänga med i svängarna. Vilket lag jag håller på ? Arsenal så klart ! Och änteligen fick jag en liten vinst på V-75 ! På en Harry Boy för 50 kr fick jag 12 femmor som gav ca 300 kr. Sjuan gav 48.000 men jag är lite o nosar ! Kanske nånting ligger i luften så jag kan flytta lite fortare till Örebro. Men inget jäkt ! Jag trivs i Askesund men Örebro går inte staden upp emot!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0