Snöfall i dis o snöpulsning över bro !


Det syns inte på fotot mot strandpromenaden att det snöade och var disigt. En grad minus var det och måttligt snöfall och lugnt ! Rundan gick bra och i god fart och för närvarande är höften väldigt ok. Min gymnastik som är för dess "välbefinnande" funkar bra tydligen. Jag skulle tro att det kommit ca en halv decimeter till med snö de senaste dagarna. I går var det ju lite över plus i temperaturen men det varade bara nån timme !

På min runda kom jag ju så småningom till bron som går ut till Borgmästarholmen. På den var det mycket snö som bildat drivor. Den pulsa jag fram och åter på, ca 400-600 m. Innan gick jag även bredvid skidspåret i hembyggdsparken. Det blev även en del snöpulsning där !
Nu är det ju helg igen med mycken sport allt från V75 till skidor på tvären, längden o med gevär. Ja, även fotboll o ishockeyturnering.
Nästa vecka tänker jag bl.a skriva om vad jag skall ha för mat på julafton o tankar om julen som jag endast firat själv 4 år av 72!  Vi hörs o nu skall jag gå att handla norrut !

Kommentarer
Postat av: Paula K

Hej!



Här kommer en ganska så besynnerlig fråga. Sitter här i Bryssel och skulle vilja sända ett julkort till en gammal ekant i askersund, "Mäster - smeden Thomas" som jag kallade honom då jag "utbildade mig vid hembyggsgårdens smedja :)



Jag har bara S för efternamn och undrar om du vet mer om Thomas ( adressen kanske?)



Jag är tacksam för hjälpen och tackar dig för fina bilder hemifrån ;9



MVH Paula K

2010-12-20 @ 15:36:28
Postat av: Jan i Askersund

Tyvärr går inte meilen jag skickar till dig Paula K fram. Mannen du söker heter kanske Thomas Stenberg ?

2010-12-21 @ 14:58:39
URL: http://ekblo.blogg.se/
Postat av: Paula

Tusen tack för hjälpen :)



Ett gott slut o allt gott inför 2011!

MVH Paula

2010-12-28 @ 13:13:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0