Det glömmer vi fort ! ?

Jaa, det här med förlusten mot Holland i em-kvalet med 1-4 . För en annan sportälskare så blir det lite abstinens (inte av alkohol OBS ! ) dagen efter. Men det tar tid för ett ungt lag att närma sig toppen!

Hej A-K ! kul att du tycker om mina foton o assosierar till dom. Alla tiders ! Det här fotot är taget vid strandpromenaden. Jag tycker om att fotografera sådana här vyer. För mig ger det nån slags hoppfullhet över moder jord på nått vis. Har som person svårt att hänga med på "domedagspredikningar" o "svartmålning" O ibland assosierar jag till andra länder och deras natur. Optimala länder för mig att besöka är Israel, har varit i, Macedonien, Slovenien o Nepal. Har liksom ringat in det o man vet aldrig. Har naturligtvis tittat på vyer från länderna. Israel har jag många foton ifrån !

Nu skall jag vara "bror duktig, (förlåt Jante) ett tag! Men för en annan som går inför att "köra sitt eget race när det gäller motion, musik o "livsåskådning mm" så håller jag fullständigt med naturligtvis. Jag har ju en tes som låter lite "övermaga" men genom att överdriva så kan man ju förklara vad man tänker o tycker. Jag säger ibland så här "det hjälper ju inte o ligga i soffan o äta chips o dricka öl o gnälla om allt". Nu tog "Jante" mig i örat!! Ibland har jag tänkt på hur olika människor tacklar saker o ting, även dom som har ont o är sjuka. Några "håller igång till det sista" andra ger upp. Naturligtvis har det inte med människovärde o göra men visst är det så. Jag tycker det efter erfarenhet av jobb och liv!
Jag  kommer att ha ett inlägg om mitt musikintresse och hur det utvecklats under åren, både "utifrån o innifrån" under livets gång tänkte jag nån dag. För närvarande sjunger jag till en video med text på jiddish, sången Tum-bala, tum-bala, tum- balalaika. Melodin är inte så svår men jiddish förstår jag naturligtvis inte men vissa likt tyska ord förstår jag. För det finns i Jiddish !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0