Idag var det ett snäpp varmare !


                     Jaa, jag blev svett utan underställ, keps o vantar ! Men inte inbillar jag mig att det kan fortsätta bli 15 grader varmt ! O vi talar om i skuggan ! Men snöfritt o isfritt är det praktiskt taget ! Bara en sån sak ! På fotot kan ni se Stjärnsunds slott på andra sidan. Dit går o cykla längs Vättern på en grusväg som går genom campingen. Det blir snart för min del. Och även att cykla till Snavlunda och promenera i Tjälvesta naturreservat. Och så skall jag även  cykla till katolska kyrkogården som ligger vackert vid sjön Åmmelången. Det blir på en av motionsdagarna varje vecka. Jag säger bara ..... ALLA TIDERS ! Och i kväll kommer ett av mina favoritprogram på TV , Vetenskapens Värld !
             Och här om dagen kom min ena syster o hennes man hem från Cypern där de vistats i 3 månader. Vi har mycket o prata om i telefon !
                             O motionsrundan ! Alla tiders för i natt blev jag inte störd av "fyllekajor" ? o andra kajor som ochså blev störda !  Om inte annat så märkte jag betydelsen av att sova gott om natten som jag brukar göra !
            Om det är nån Geuken som tittar här så fanns alla år som jag tittade på det pampiga gravmonumentet detta på mellersta kyrkogården i Malmö ! Om det är flyttat måste detta ha hänt för några år sen eller ochså finns det 2, ett i Arlöv o ett i Malmö ?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0