Det är väl härligt med omväxling !


               Idag när jag gick upp var det grönt o plus 5 grader ! I går var dessa gräsmattor klädda med ca 5 cm snö och det var 2 minus ! För oss som vill lära oss lite om jordens historia då bl.a. om vädret ser vi att denna växling har även funnits men då bl.a  inom de  senaste 70 miljonerna år ! Man kan ju fundera på vad "nutid" är för något som är 4,5 miljarder år som Moder Jord ?! Jag har en devis : Facit på det som varit är kanske lätt att ha men att ha facit via "domedagspredikan" för framtiden är nog inte lika lätt ?
                Idag var det sång, roligt som vanligt ! Enl. vår ledare går det att träna sig till att både sjunga högt och lågt. Jag trivs med att vara baryton men kan sjunga högt ochså !
                Roligt var det sannerligen inte att se Örebro spela uselt igår mot Mora på bortaplan i hockeyallsvenskan ! Förlora med 4-1.  Det går inte o koppla av för tidigt när man leder med många poäng mot för dom under sträcket som Mora. O andra sidan så kommer topplagen ochså in i dåliga perioder ! Ikväll spelar Bofors borta mot Leksand. Intressant match !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0