Ja det är väl inte så dumt !

Vadå ? Jo att när man har en mobil som tar så fina foton redovisa motionen ibland med ett flertal foton ! O försöka få dom i ordning ! Oavsett hur långt man kommit på rundan ! 
 Jaa, tycker jag börjar känna mig lättare ! Får väga mig ! Har  ju under de senaste 11 åren pendlat mellan 89 o 83 kilo ! En del tycker man ser för mager ut när man väger 83 ! Men jag är 1,83 m lång ! En del av de otaliga motsägande vetenskapliga undersökningarna påstår att vi äldre behöver lite mer fett på oss !
  Det här var nästa steg ! Är i närheten av Väderkvarnsbacken ! Vad tänks det på mer ? Att ikväll är det först Em i simning på tv o sen DN-galan för friidrotten ! Jaa, jag säger det en gång till ! Även sport o Världsmusik förgyller ens tillvaro !
 Här blev det lite mörkt plötsligt ! När jag tog detta foto i närheten av Väderkvarnsbacken ! Men inget regn ! Som synes luckor i molnen !
 Nu har jag inte så långt kvar till en av broarna över riksväg 50 . O sen är det inte långt till Norra kyrkogården i närheten av hemmet ! Här befinner jag mig i närheten av ett växthus !
 Och här går jag alltid förbi  Asklunden ! Och när man fota här så  kom solen fram ! Varför inte ! Jaa, man går ju på olika vägar här i livet på livets färd ! Men knutpunkten/ slutpunkten närmar man sig oavsett ! Att veta det gör inte mig deprimerad ! Ger tankar om att köra vidare så gott  man kan efter förmåga o livskoncept ! Vare sig jag bor i Korpilombolo eller Katmando !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0