Varför inte visa lite vinterbilder !

En del längtar ju till varmare länder när vi har vinter ! Andra blir irriterade om det blir för varma vintrar ! För min del konstaterar jag att det gillas värme på sommaren o snö o kallt på vintern ! Sen kan man inte gradera ner eller upp temperaturen efter eget behov ! En del människor tål inte stark kyla o stark värme ! Varken till sinnet eller medicinskt, beroende på ålder eller annat !
                   Hur skall vi klara oss ifrån allt som överstiger våra normer i Sverige när det gäller väder o annat ! Flytta till landet LAGOM kanske ?!
 Så här såg det ut den 9 december 2013 i Askersund ! Några vänliga ord över detta tidiga besök av kung Bore sades nog inte på vissa håll ! Hur kan man bo i ett sånt land som Sverige ! ?
 Vafalls ! Så här såg det ut 2012 den 8/ 3 i Askersund ! Vad är det för land jag bor i ! Värmen nästa !
 2011 hade vi en kall vinter i Askersund o Sverige ! Verkligen kall ! För mig är detta en mycket vacker bild att titta på ! En bild som visar tjusningen med 4 årstider ! Men som sagt, andra vill bort till varmare länder ! Där det t.o.m. kan vara varmare än vi har haft nu ! O där det kan åska mycket mera än här med bl.a. tornados,orkaner, cykloner, översvämningar inblandade !
 Vi kan aldrig bestämma över vädret o normsätta detta , oavsett domedagspredikningar eller inte ! När tror ni det här fotot är taget ? Det är bra med bildbevis ! Folk glömmer så lätt ! Det är taget i början av november 2006 då kung Bore visade sig, räkna inte bort mig ! Oavsett ! Min kompis Torsten har  tagit fotot ! Vi gav oss ut i Tiveden o fotvandrade ! O det gick bra ! Som sagt kung Bore visade att hans fanns till. Liksom drottning Värme , typ !
                Det här med vädret är ju ett samtalsämne som " skapar ve o förbannelse " ! Och nått klimat eller väder som är LAGOM kan vi nog inte ens i Sverige skapa !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0