Vilka som vinner har ingen betydelse för min del !

Nää, det har det inte som ensamboende pensionär med den pension jag har ! Det vet jag ! Men jag har liberala åsikter ! Och då är " man väl en bov " i en dels ögon ! Dessutom kallar jag mig för Världsmedborgare o förstår Världens inverkan på även Sverige ! Och framför allt har jag kommit fram till åsikten att det viktiga i Världen "är folkens väl och ve " dom som kommer i kläm när det " skramlas med vapnen och fingret finns på avtryckaren " I ett politiskt spel mellan Öst o Väst ! Där boven sen länge är utsedd !
               Det svenska valet ja ! Det är bara att vara påläst om nuet o det som varit ! Det kastas "mycket sten i glashuset " ! Och mina aningar om att "smutskastningen " blir värre än nånsin " kommer icke  på skam " ! Och det blir ochså en " fight i vilda västerns anda " ! Där boven " är utsedd sen länge " ! Regeringar gör alltid fel, oppositionen vet alltid bästa ! 
                Därför kommer det att bli ett sant nöje att åse " pajkastningen i ankdammen där den gode och den onde slåss " ! Och en sak är säker ! Den som segrar kommer inte att få lätt att leva upp till " allt valfläsk " !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0