Vilket väder ! Var det lagom ?

 
 
Jaa, det här med att tycka något är lagom ! Det finns väl egna uppfattningar ang. detta ord ! Efter sin egen upplevelse , var man än bor i Världen ! Och hur van man är med att tvingas stå ut i värme eller kyla ! Och under vilka omständigheter man bor o har det fysiskt !
 
 
Jaa, visst blev det en härlig runda idag i skönt väder , som jag tyckte ! Om det sen t.ex. är 25 eller 30 grader i skuggan , bekommer mig inte ! Och vem tycker om att åka vattenskidor vintertid ! Då vill jag ha kallt ,snöigt o även då Vackra bilder !
 
Det positiva förträngs ju ofta i dagens lobbyistiska samhälle ! Men jag har skrivit innan om att ozonlagret, enligt Wmo och Unep,  är på väg att återställas till samma nivå som för 30 år sen ! Uppgiften fanns för ca 1 år ! Alltså med facit ! Dessutom läste jag nån stanns för ett tag sen att koldioxid-utsläppen planat ut !
 
           Dom siffrorna har ju åkt upp o ner ! Ang, temperaturhöjningen på Jorden om 50- 100 år ! Sen vill jag påminna återigen att 1933 var det i Sverige lika varmt som 2014 med 0,2 grader när ! 
 
                       Och för dom som kan tänka sig att titta på olika åsikter ifrågan rekommenderas  www.klimatupplysningen .se .
 
               Jaa, det här med lobbyism o populism är ju ofta kopplat till pengar ! Vindkraft slåss mot andra energislag ! O pratar inte om sina egna nackdelar ! Utan bara om andras nackdelar ! Genomskådbart !
 
                  Jaa, nu kommer ju en helg igen ! Jaa, bara att få uppleva det igen är värt mer än pengar ! Och om det går efter beräkningarna ! Så dyker jag upp på en annan plats i Sverige, om en månad ca !  
         Jaa, det är klart ! En vinst på mogondagens v-75 på Gävle hade inte gjort saken sämre ! Och få se om det blir mer skrivet i helgen ! Annars hörs vi  på måndag ! Trevlig helg önskar Jan ,Jahan, Johannes ! 
            

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0