Åter en motionsrunda i Jahans liv ! Jan, Jahan , Johannes !

  Är ju ingen stjärnfotograf precis ! Men vad många tillfällen till Vackra bilder som finns att få ! Även om dom upprepar sig ! Men det är ju inte samma dag man tar dom ! Nyanserna ändras ! Det här är ju ingen redigerad bild heller ! Den är som motivet var !
 
   
 
  Min huvudrunda  går ju från hemmet via Norra kyrkogården, hamnen, strandpromenaden , Hembyggdsgården, 2 skogsområden , idrottsplatsen , o längs Bergslagsvägen hem ! Hur lång den är ? Nån påstår över 5 km ! Men bara jag kommer ut så ! 
              O getterna kan tydligen även  vila sig på detta underlag , här i Hembygdsgården ! Där solen lyste o samtal med en god vän fördes ! Men idag var det så blåsigt där det inte var lä så det hjälpte knappt o ha kepsen bak o fram ! Men motvind har vi väl alla gått i !
 
 
Jaa detta foto togs i går kväll när man satt o myste i länsstolen med parakiten Kalla på axeln o matchen Finland mot Ryssland i sista gruppspelsmatchen i Ishockey-vm på näthinnan ! Och Finland vann ! Så Sverige får möta Ryssland i kvartsfinalen i morgon , jaa, inte lätt ! Både Finland o Ryssland spelade bra hockey !
 
       Och i kväll går den avgörande matchen mellan Real Madrid - Juventus ! I Champions L. semifinal nr 2 ! Jaa, vem som än vinner den så tror jag inte att dom slår Barcelona i finalen ! Som slog ut Bayern M.
 
 
    Och denna Vackra bild  är retweetat från Day Bag ! Tror jag det var ! Jaa, har en fantastisk möjlighet varje dag att visa Vackra bilder av alla de slag ! Bara o tacka o ta emot !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0