Jaa, det gjorde jag ! Kändes nödvändigt ! Men kul !

 
  Jaa, häromdagen tyckte jag att jag såg dåligt när det tittades på min Tv ! Tjock-tv ! Köpt för 12 år sen ! Idag på motionsrundan gick jag in o titta i min affär ! Där jag köpt data, kamera o mobil mm ! Och väldigt trevliga är dom som jobbar där ! Mattias har jag handlat mest med ! Och igår titta man på en platt, led-tv 32 tummare , Japansk som börjar på P ! Och då förstods att det inte var min syn det var fel på ! Och idag slog jag till ! Man lever bara en gång ! Och så länge det går runt gäller det att slå till ! Och så får vi se  när dom kommer och instalerar den ! Troligtvis i veckan !
            Fotot är från Hagabadet på slutet av strandpromenaden ! I  dag cykla jag runt ! Och är nöjd med att höften klara det , på den trögtrampade damcykeln Och här har minsann både Tåtte o Melissa badat ! När dom varit o hälsat på mig, en i taget !
 
 
    Och här är  holmen vid badet ! Här är härligt att gå ut o sola ! Och vilken utsikt man har mot Stjärnsunds slott ! Det är väl inte konstigt att man trivs med att motionera i staden Askersund !  Mycket fin natur o smultronställen lite varstans ! Dom som har läst , läser denna blogg, förstår väl det !!
 
 
Jaa, foton kan vara Vackra , på många olika sätt ! Detta foto har Leonardo 75 som upphovsman ! Foto på barnbarn t.ex. Ochså Vackra bilder   ! Jaa, som sagt man får hjälp via retweetande med att hitta dom Världen runt ! Alla tiders !
 
 
Det här näpna fotot har Mars som upphovskvinna ! O så bra det är för sinnet att se alla dessa bilder ! Dom finns trots allt negavitiserande av Världen ! Tror inte den är sämre än den varit ! Behöver bara tänka på 30-åriga kriget o första Världskriget t.ex. för att förstå det !  Och det skvalas ju mycket mer i massmedia nu ! Förr kom kurirerna ridande med bl.a dåliga nyheter ,veckor gamla !
               

Kommentarer
Postat av: Johanna

Otroligt vackra bilder!

Svar: Jaa, kul att du tycker det :)
Jan i Askersund

2015-05-27 @ 16:17:28
URL: http://johannasstyling.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0