Det här med fredag hela veckan ! O helgen som kommer !

 
Vadå då linslus o egotrippad ! Det här med jantelagen ! Den kan även en man som blir 78 nästa år råka ut för !
Och är ibland stolt över mig själv när  jag ger järnet o tänker o  tycker, efter eget huvud utan att sticka fingret upp i luften ! Påläst jaa ! Vilket gör att det ibland är ganska lätt att bemöta den s.k. kultureliten som ofta gör sig till Världens humanister ! 
 
          Och när jag ser på detta foto taget i Askersund för en del år sen ! Då tänker jag på barnbarnet Tåtte som gjort denna huvudbona till farfar ! Men var har den blivit av efter flyttningen ? Tur att detta foto finns !
      Jaa, trivs bra här i Simrishamn och med livet om nu inte nån trodde det ! Fattas bara  omgiven av barn o barnbarn bl.a. ! Och det här med motionen orken sviker mig inte , går på som jag gjort de senaste åren sen pensioneringen ! Och det här med att " framhålla sig själv " är inte så svårt om man är nöjd med livet !
 
Jaa, detta skrivs med parakiten Totte på axeln ! Vi lyssnar ochså på Grekisk musik ! Som jag bl.a. tycker så mycket om ! Vem jag lyssnar på ? Litsa Giagkousi !
 
Jaa, för mig är det inte svårt att förstå att det finns länder som man trivts i med den bakgrund o personlighet man har. Ni skulle t.ex. sett mig dansa i bergen på Rhodos för en del år sen. Och när man satt o prata engelska med en del greker vid ett bord o drack nått glas vin ! Fina minnen ! Jaa, även Israel o Italien skulle jag kunnat  bott i ! Jaa, Rom har man tyvärr aldrig varit i ! Och ibland tänker jag på mina rötter i det fallet ! Och minns med tillfredsställelse när jag gick med Mormor i Katolska kyrkan i Stockholm ! Där hon höll mig när jag döptes !
 
Jaa, idag har jag haft städdag ! Jaa, det här med inre tjänst ! Jaa, titta ut genom terassdörren ! Det regnar fortfarande o disigt o råkallt vet jag att det är ! Som sagt innan, 4 dars motion är ochså godkänt !
 
            O nu kommer ju en fanntastisk sporthelg ! Med V-75 , både lördag o söndag ! O med fotboll från Premier L , Italienska o Spanska ligan ! Jaa ishockey ochså ! Karjala cup väl ! Sverige slog Tjeckien igår med 5-2 ! Prata om att komma till dukat bord ! 
 
                
                            O min far äras  mer o mer ju äldre jag blir ! Kram pappa !
 
 
Ett sånt här foto säger mycket ! Taget i närheten av Bromma flygplats ca-1940-41 Titta Jan ett flygplan ! 
 
                  Jaa, det här med att känna efter o känna tacksamhet över sitt liv ! Trevlig helg !
 
            
            
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0