Inre tjänst o sångövningar var det !

 
Numera bor man ju i Simrishamn men tiden i Närke i 10  år är inget jag ångrar ! Men det här med återkomsten till Skåne är inte heller något man ångrar ! Kör på som vanligt omgiven av de närmast anhöriga som barn o barnbarn m.fl.!
      Det här är ett foto taget den 16/2 2015 i Askersund ! Och vad jag minns är att det var väldigt halt underlag ! Töade på dagarna frös till nattetid ! Emellanåt ! Som sagt bra med bildbevis !
 
Och så här såg det ut den 17/2 2014 när man på motionsrundan kom till hembygdsgården ! I Askersund ! Verkar varit en kall natt . Men som sagts innan den enda vintern som man inte kunde gå på isar som höll var 2015 !
          Jaa, nu har det varit ett par kalla nätter med klart väder i Simrishamn ! Idag var det -4 C i morse ! Men återigen behöver minnet friskas upp via fakta från SMHI ! Den 18/2 1961 hade Västervik + 16,5 C ! Sägs vara högst uppmätta temperatur i Sverige sen mätningarna börja ? Och dessa uppgifter drogs ut från datan 2014  !
Vi får se om vi får nytt rekord imorgon ! :)
 
Ser mig ju om i Världen ! I går på en rapport nämdes kyligt väder i delar av Europa ! Inte sydöstra. ! Och idag har Barcelona + 4 C och Madrid +2 C ! Jaa, kul att se sig om när fakta kan hittas ! Med facit !
 
Sport jaa, Ett av mina intressen förutom en hel del annat ! Som sagt bl.a. sport, Vackra bilder o Vacker musik förgyller mitt liv ! Och igår började kvartsfinalerna i Champions League ! Såg matchen mellan P.s.g. o Chelsea som P.s.g. vann med 2-1 ! Helt rättvist o Zlatan o Cavani gjorde målen för  sitt lag.Och i kväll spelar bl.a.  Roma mot Real Madrid ! Håller på Roma !
 
 Och i e.m. blir det sång ! O nu skall fötter filas o fotbad göras efteråt ! O sen promenad fram och åter mot lokalen där sångövningar skall göras:
 
       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0